Overlevering av elektrisk bilpark
til Steen & Lund

Vi avsluttet mars med en hel-elektrisk overlevering til Steen & Lund AS.

Vi i Toyota Lier har inngått en ny avtale med Steen & Lund. Avtalen består av en elektrisk bilpark med 26 Proace Electric og 2 Proace Verso Electric, som skal kunne frakte mannskap til og fra anlegg. Vi vil gjerne takke Steen & Lund for et godt samarbeid så langt og ser frem til utviklingen i mange år fremover.

Vi dokumenterte overleveringen og lagde en kul film til denne anledning. Opptaket ble gjort på en strålende solskinnsdag i mars. Bilenes mannekeng strakk seg omtrent like langt som Bragernes i Drammen. Les mer om samarbeidet under videoen.

Video; Westli Creative og Sarah Hansen

Klipp og redigering; Westli Creative

Steen & Lund

Steen & Lund er Norges største anleggsgartnerfirma og er en totalleverandør innen utvikling, bygging, skjøtsel og vedlikehold av utenomhusanlegg. Selskapet har i nærmere 40 år skapt levende utemiljø der kvalitet og uttrykk har stått i høysetet. De ønsker å være i førersetet når det gjelder bærekraftige løsninger og produksjon. De har som mål å ha en utslippsfri bilpark innen 2025, og dette er de på god vei til å nå ved bestillingen av 26 nye Proace Electric.

Vi sendte ut anbud om nye varebiler høsten 2020. Her var Toyota faktisk en av de første som kunne levere elektriske varebiler. Samtidig var finansieringsløsningene og prisene mer konkurransedyktige. Når vi i tillegg har lang erfaring med Toyota og har vært veldig fornøyde, var det et enkelt valg.

Svein Erik Bjerkrheim, Avdelingsleder Steen & Lund

Hvordan det hele startet

Da Steen & Lund bestemte seg for å elektrifisere bilparken sin, så vi at Proace Electric var en varebil som kunne tilfredsstille deres behov. Tilbudet vårt var basert på kravene til bil i anleggsgartner-bransjen. Med denne bilen har de plass til både innredning og større maskiner, som snøfreser eller gressklipper. Vi har stått for all klargjøring, montering av kjørebok, koordinering med Modul-System for innredning og dekor ble levert av Skilt Design. I tillegg har vi hatt avtale med Handicare for tilpasning av bil til ansatte som har behov for tilrettelegging.

Leveransen består av biler med utstyr, serviceavtale og finansiering hos Toyota Finans.

Takk!

En stor takk til de som har vist tillit og et godt samarbeid gjennom hele prosessen;

- Steen & Lund

- Salgssjef Lars Tore Kalager

- Toyota Norge AS

- Alle medarbeidere i Toyota Drammen

- Patrik fra Westli Creative