Bli kjent med Per Christian Fosse

Vår nye næringsselger i Drammen

Navn
Per Christian Fosse

Bosted
Kongsberg

Bakgrunn
Per Christian har stått profesjonelt på Freeski i 6 år fra 2009. Da kjørte han konkurranser på toppnivå, og var en del av Norges landslag i 2 år. Etter endt toppidrettskarriere begynte han som KAM i Treningspartner AS, hvor han solgte treningsapparater og konsepter til treningssentre, toppidrettsklubber og klinikker.

Hva var årsaken til at du ønsket å jobbe i Toyota?

Jeg har alltid drømt om å jobbe i bilbransjen, så da jeg så stillingsutlysningen som næringsselger hos Toyota Drammen, grep jeg sjansen. Å jobbe med et verdensledende merke som Toyota var en mulighet jeg ikke kunne gå glipp av. Med lang erfaring som Toyota-eier, og deres fokus på kvalitet og kundetilfredshet, passet denne jobben perfekt for meg.

Hvorfor ønsket du å jobbe med næringssalg i Toyota? 

Å jobbe med næringssalg hos Toyota, appellerer til meg av flere grunner. Det er spennende å samarbeide direkte med ulike yrkesgrupper og finne skreddersydde løsninger som passer deres behov. For meg handler det ikke bare om å selge biler, men også om å bygge relasjoner og være en pålitelig rådgiver for kundene mine. Hvis kundene kommer tilbake til meg ved neste behov, vet jeg at jeg har gjort jobben min på en tilfredsstillende måte.

Før du begynte i stillingen, hva så du mest frem til ved å jobbe med næringssalg? 

Det jeg så mest frem til var å være en aktiv bidragsyter, både for kundene og for Toyota Drammen. Å møte ulike ledere i forskjellige bedrifter er spennende og givende for meg. Ingen dag er lik, og det gir kontinuerlig læring.

Hvorfor skal bedrifter velge varebil fra Toyota?

Toyota tilbyr trygge og forutsigbare firmabiler. Med Toyota Relax får du markedets beste garanti på opptil 10 år/200.000 km. Vår Toyota Express Service sikrer at du får utført service på kun 60 minutter. Vi tilbyr skreddersydde finansieringsløsninger gjennom vår egen finansieringsbank. Toyota har også Norges mest tilfredse bilkunder. 

Hva mener du er viktig å tenke på for å skape relasjoner?

For å styrke relasjonene mener jeg det er viktig å ikke begrense samtalen til bare forretningsrelaterte temaer, men også inkludere litt annen prat. Jeg er alltid grundig forberedt på kundens bakgrunn og bedriftens status, noe som kunden vil legge merke til i dialogen med meg. Etter et møte er det også alltid hyggelig å følge opp med en e-post, uavhengig av om de ønsker tilbud fra oss eller ikke.

Hva er ofte avgjørende ved å «lande» et salg på næring?  

Min erfaring indikerer at oppfølging er avgjørende for å "lande" et salg.

Hvilken Toyota modell er din personlige favoritt? 

Toyota Hilux GR Sport er min favoritt. Den imponerer ikke bare med sitt utrolig stilige utseende, men den har også fantastiske kjøreegenskaper som gjør at den kan ta deg frem hvor som helst.

Kan du dele noen funfact om deg selv?  

Jeg tok med min 3 dager gamle sønn direkte fra Bærum Sykehus til Dødse-VM på Frognerbadet i 2015, etter å ha kvalifisert meg gjennom en finaleplass året før.

Vi takker Per Christian for intervjuet.